Get Adobe Flash player

wanneer/waarom CV ketel vervangen?

 

De meest gestelde vraag aan is "Hoe lang gaat de ketel nog mee?" Een moeilijke vraag immers zolang er onderdelen verkrijgbaar zijn kunnen we de ketel eindeloos in bedrijf houden. Toch blijkt dat veel onderdelen na ongeveer 12 jaar versleten zijn. Deze onderdelen zijn niet defect maar functioneren niet optimaal meer. Het landelijk gemiddelde van vervanging ligt dan ook rond de 12 jaar.

Remeha_Avanta_detail_verkleind

De economische levensduur bedraagt dus 12 jaar. Is uw ketel 10 jaar en moet er een dure reparatie plaatsvinden dan is het zeker verstandig vervanging van de ketel te overwegen. Zeker als u nog een conventionele- of VR ketel heeft. Met de nieuwe generatie energiebesparende ketels verdient u al heel snel de reparatiekosten terug.

Zodra uw ketel op leeftijd is dan kunnen wij  tijdens de servicebeurt een advies geven. Hiervoor hebben wij duidelijke richtlijnen opgesteld. Wij zullen u objectief informeren waarbij commercie geen enkele rol speelt. De vraag is alleen of er binnen afzienbare tijd kosten te verwachten zijn. In dat geval kunt u vrijblijvend een offerte ontvangen. Uw gasverbruik en de technische mogelijkheden bepalen het type ketel.

Bent u nog geen klant, dan kunt u toch bij ons een inspectie/onderhoudsbeurt laten uitvoeren. Wij bekijken het toestel op werking en veiligheid. Uit ervaring blijkt dat vervanging niet altijd direct nodig is. De meeste toestellen worden na de inspectiebeurt gewoon in een abonnement ondergebracht. Desgevraagd en zonodig kan er een offerte uitgebracht worden.

Remeha_Avanta_met_Robot_v.v.set_verkleind_

Tot slot zijn er klanten die de ketel gewoon willen laten vervangen. Vaak is de ketel oud of is er behoefte naar meer comfort of lagere energiekosten. Deze klanten verwachten van ons een advies die volledig aan hun wensen voldoet en geven ons opdracht tot vervanging. Wij kennen onze ons klant; de gezinssamenstelling en de opstelling van de ketel. Tesamen met het gasverbruik bepalen we keuze voor het type ketel. In alle gevallen kan het toestel binnen enkele dagen naar tevredenheid geinstalleerd worden.

Bel voor meer informatie  06-10 39 5514 of mail ons op    Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.